ProfAir Airconditioning Almere

Airco systeem: zomers comfort

Iedere zomer opnieuw worden we geconfronteerd met extreem warme dagen, vaak in combinatie met een hoge luchtvochtigheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat bij hoge temperaturen de menselijke productiviteit met 30% afneemt. Als naast de hoge omgevingstemperatuur ook de relatieve vochtigheid te hoog is, belemmert dit het welbekende transpireren, wat een onaangenaam gevoel tot gevolg heeft. Een airco systeem kan dan uitkomst bieden. Profair Luchtbehandeling geeft u graag meer informatie over airconditioning. Het kopen van een energiezuinige airco kan uiteraard ook via Profair.

U kunt uw airco systeem als ontvochtiger gebruiken

Geniet naast de zomer en de winter van een comfortabel binnenklimaat. Op natte, herfstachtige dagen kunt u de luchtvochtigheid beheersen door middel van een aparte ontvochtigheidsfunctie. U kunt dan, onafhankelijk van de temperatuur, de ontvochtiging inschakelen.

Ventileren met uw airco systeem

Het airco systeem kan worden gebruikt voor luchtverversing door middel van buitenluchtaanzuiging, zodat er binnen een comfortabel, verfrissend en aangenaam klimaat ontstaat. Kortom, een airco kopen is een verstandige investering!

Airconditioning kopen als verwarming

U kunt ook airconditioning kopen als verwarming. Een warmtepomp systeem is gemaakt voor de toekomst. Door zijn energiezuinige werking kunt u in de winter voordelig verwarmen, zelfs bij een buitentemperatuur van -15 Graden Celsius. Tevens levert de warmtepomp direct warmte, dit met een zeer hoog energierendement van ca. 300%.

Online airconditioning kopen in omgeving Almere

Op onze website vindt u een selectie van de meest toegepaste systemen voor airconditioning. In Almere, Lelystad, Dronten en omliggende plaatsen in Flevoland zijn wij de bekende totaalleverancier van luchtbehandeling. Wij leveren onze hoogwaardige apparatuur en service echter door heel Nederland zoals u ook kunt zien in onze uitgebreide referentielijst.  Alle producten die u bij ons vindt zijn van A- merken, zo hebben we onder andere een breed assortiment van Mitsubishi airco systemen.

F-GASSEN CERTIFICAAT

Het Dekra F-Gassen certificaat toont aan dat wij voldoen aan de Europese en Nederlandse wettelijk gestelde eisen. Onze installateurs zijn op de hoogte van deze eisen en kunnen zodoende een optimale aansluiting en installatie garanderen. Naast het simpelweg voorkomen van emissies van koelvloeistof is dit certificaat ook een bewijs van het op de hoogte zijn van alle (technische) eisen waaraan elke installatie moet voldoen.

OVER PROFAIR