Luchtgordijnen informatie

Luchtgordijnen (winkel)

De optimale scheiding tussen binnen– en buitentemperatuur. Geschikt voor winkels, restaurants, kantoren, kortom: overal waar gasten welkom zijn én de temperatuur aangenaam moet blijven. (Winkel) luchtgordijnen zorgen voor een praktische temperatuurscheiding.

Het resultaat van een krachtige luchtstroming — verwarmd of onverwarmd, gekoeld of ongekoeld. Effectief tot een montagehoogte van 4,5 meter. Luchtgordijnen vormen een duurzame, energiezuinige en effectieve oplossing.

Warmtepomp luchtgordijn

Profair levert in het assortiment winkel luchtgordijnen ook het warmtepomp luchtgordijn. Het warmtepomp luchtgordijn is zeer zuinig in gebruik en kan naast verwarmen ook koelen. Sinds kort zijn er uitvoeringen met zeer grote capaciteiten leverbaar waardoor we

F-GASSEN CERTIFICAAT

Het Dekra F-Gassen certificaat toont aan dat wij voldoen aan de Europese en Nederlandse wettelijk gestelde eisen. Onze installateurs zijn op de hoogte van deze eisen en kunnen zodoende een optimale aansluiting en installatie garanderen. Naast het simpelweg voorkomen van emissies van koelvloeistof is dit certificaat ook een bewijs van het op de hoogte zijn van alle (technische) eisen waaraan elke installatie moet voldoen.

OVER PROFAIR